Pozdravljeni,

ime mi je Senad Dizdarević. To je ime, ki so ga dali karmičarji mojemu inkarnantu Fedji za eno izmed njegovih 18 inkarnacijskih vlog. Tudi vaša imena niso vaša imena, temveč so imena vaših inkarnantov za to življenje. V prihodnosti si bomo vsi lahko znova izbrali imena, to pot naša.

Po izobrazbi sem diplomirani novinar. Več let sem delal kot copywriter, pisec in urednik oglaševalskih akcij v različnih agencijah, še dlje pa kot samostojni avtor oglaševalskih projektov. Tudi to je bilo namenjeno mojemu inkarnantu, a mi je vseeno všeč:)

Moja vloga v tem vesolju je, da razkrijem Resnico o Obstoju in Čistem Zavedanju ter razkrinkam lažni, škodljivi, uničevalni in smrtonosni Kreatorsko Absorbcijski Karmičarski model in ga ukinem.

Naslovnica_1920x1080px_3-1024x576

Sem avtor novega sočasnega in naravnega modela življenja, v katerem smo vsi resnična, originalna in samostojna bitja. Vsi smo čudovita Bitja Čistega Zavedanja, enakovredni, enakopravni in suvereni. V novem modelu živimo v miru, prijateljstvu in ljubezni, in to za večno.

Približno pet let delujem kot Prijatelj planeta Palki. Sem tudi planetarni mentor za prebujanje in razvoj planeta. Po ascenciji bova s Sanjo postala planetarna logosa.

Skupaj z mojo punco Sanjo, njeno mamo Katerino in našo fantastično ekipo Medvee z mami na planetu Palki in z našimi vesoljskimi prijatelji smo že ukinili karmičarski sistem na Palkiju.

Z izdajo Pisem Palkijem se začenja prebujanje planeta Zemlje. Tudi tu bomo ukinili Zli karmičarski sistem, tako da bodo lahko vsi Zemljani živeli čudovito življenje.

Več o naši akciji lahko preberete v knjigi Pisma Palkijem.

Vse najboljše za vse.

Seno