Dragi prijatelji,

vabim vas v Partnerstvo za prebujeno, svobodno in suvereno Zemljo. Pridružite se in sodelujte v najbolj pomembnem projektu v vašem življenju. Za vaše golo življenje gre.

Če nam ne uspe izločiti inkarnantov iz vas in ukiniti Karmičnega sistema, boste z največjo gotovostjo po smrti izklopljeni, vaš inkarnant pa se bo vrnil nazaj domov.

Kaj koristnega lahko naredite zase, za vaše drage in za cel planet?

Lahko se prebujate. Da.

Lahko spodbujate in podpirate druge pri njihovem prebujanju. Z veseljem.

Lahko Pisma Palkijem priporočite tudi drugim. Seveda.

Naslovnica_1920x1080px_3-1024x576

Vi ste že sedaj super partner! Naredimo še en korak naprej.

Lahko prispevate nekaj malega za izgradnjo planetarne mreže Centrov za prebujanje? Zelo verjetno.

Koliko? Kolikor morete in kolikor želite. Lahko tudi večkrat po malo.

Potrebovali bomo kar nekaj denarja, da bomo odprli centre za prebujanje, ukinjanje revščine, spodbujanje ustvarjalnosti in razvoj talentov. Glede na velikost Zemlje in število držav, bomo verjetno odprli kakšnih 300 do 500 centrov. Za vsak center bomo potrebovali tudi sodelavce. Kot veste, je z vsakim poslovnim sodelovanjem kar nekaj stroškov. Del teh stroškov bom pokril sam z dohodki od knjig, jaz prvi!

Vabim vas, da prispevate in omogočite zagon tega planetarnega gibanja za prebujeno Zemljo. Z denarjem od Pisem in prispevkov bom začel odpirati Centre za prebujanje, ukinjanje revščine in spodbujanje ustvarjalnosti in razvoj talentov po celem planetu. Takoj ko bom ascendiral, bomo revščino ukinili v najkrajšem možnem času.

Podjetniki, tudi vi si želite boljše življenje za vas, vaše družine in vaše prijatelje. In seveda tudi za vaše sodelavce. Poleg vašega osebnega in družinskega sodelovanja vas vabim, da vašim sodelavcem omogočite, da dobijo dobre novice in da tudi oni sodelujejo v najpomembnejšem projektu vseh časov na Zemlji. Kupite in podarite jim Pisma Palkijem. Zelo bodo veseli in hvaležni.

Milijarderji in milijonarji, zdaj je čas, da se pokažete. Vedite, da so vam vse, kar imate, dali karmičarji. In to ne vam, temveč vašim inkarnantom. Po njihovem scenariju boste vse, kar imate, pustili na Zemlji. Zdaj ukinjamo ta škodljivi, uničevalni in smrtonosni sistem in si ustvarjamo novega, našega in dobrega za vse. Zdaj imate odlično priložnost, da ta denar uporabite za korist vseh Zemljanov.

Bodite radodarni, saj boste s tem najprej sebi in svojim dragim omogočili, da boste živeli in uživali v bogastvu še naprej. Na Palkiju smo ukinili vse bolezni in smrti, tudi na Zemlji jih bomo. Tako bomo vsi, in Palkiji in Zemljani in prebivalci drugih osvobojenih planetov lahko živeli večno.

Vaše prispevke nakažite na Nova KBM SI56 0440 3026 5956 037.

Za nakazila iz tujine boste rabili še BIC – SWIFT kodo – KBMASI2X.

(imetnik računa – Senad Dizdarević)

Najlepša hvala, zelo ste koristni.

Dragi Zemljani, čudovita Bitja Ljubezni in Modrosti, želim vam vse najboljše in se veselim, da se bomo kmalu skupaj veselili našega novega lepega življenja.

Vse najboljše za vse.

Seno