Dragi Zemljani,

 

v seriji 12 člankov iz poglavja o karmičarjih iz knjige Pisma Palkijem vam bom predstavil Zlo karmičarsko organizacijo. V angleščini jih imenujem karmi-cons, karmični prevaranti.

Karmičarji so parazitski agresorji, ki s prisilnim inkarniranjem silijo ljudi z različnih planetov v dolga in neprijetna življenja. S številnimi omejitvami, poneumljanjem in programiranjem ter revščino, boleznimi, poškodbami in seveda smrtmi kontrolirajo cele galaksije, sončne sisteme in tudi Zemljo.

Karmičarji so Zla bitja, ki se hranijo z negativno energijo, ki jo v strahu, žalosti, nasilju in trpljenju izžarevajo ljudje in živali.

Več o karmičarjih, njihovem sistemu in načinu delovanja lahko berete v knjigi Pisma Palkijem.

Tu je prvi članek.

Karmičarji, Serija, 1/12

Zakaj moramo vsi umreti, da ne bi mogel nihče živeti?

Palki je karmičarski planet zapor

Karma naj bi bil učinek t.i. slabih in dobrih dejanj. Za slabe slaba, za dobre dobra. Karma je v resnici za vse nas slaba, in to zelo zelo slaba. Karma ni pravica in ni pravična. Karma tudi ni neka neosebna sila, ki uravnava slabo in dobro energijo. O karmi sodi in presodi karmična organizacija, ki kontrolira galaksije, sončne sisteme in določa življenje na vseh planetih. Karmična organizacija je v resnici zločinska združba, ki se lažno predstavlja kot »duhovna šola«. V resnici so karmičarji manipulatorji, lažnivci in sadisti, ki uživajo v izživljanju nad drugimi bitji.

Na začetku ni bilo začetka

Obstoj, Vse, kar je, ni nikoli nastal in ne bo nikdar izginil. Ne glede na to temeljno dejstvo, imamo dve razlagi o Obstoju. Ena ga imenuje Stvarstvo, kot da je bilo Ustvarjeno.

Zaporedni model sveta pravi, da se vse dogaja eno za drugim. Tako naj bi bil najprej absolutni Nič. Iz tega niča naj bi t.i. Stvarnik ustvaril samega sebe in svojo brado, potem Življenje, zatem Absolutno Zavedanje, ki je naša Bit, potem še Energijo in iz nje vse svetove, kar jih je bilo in bo. Z vsemi bitji vred.

To seveda ni res, saj je nemogoče iz nič ustvariti nekaj, iz nečesa pa napraviti nič. Kot vemo, že Energije ni možno ne ustvariti ne uničiti, le spremeniti v nekaj drugega in to v nekaj tretjega. Enako ni možno ustvariti tudi Življenja, kaj šele Biti, našega temeljnega Zavedanja, ki je onkraj Energije. Nedotakljivo in neuničljivo. Večno in neskončno.

Zaporedni model ni resničen niti ni možen. V resnici se vse dogaja sočasno. Ker imamo omejeno zavedanje, se nam zdi, da se stvari odvijajo ena za drugo. Ko bi imeli Absolutno Zavedanje, bi videli, da se vse dogaja na enkrat, sočasno. Z omejenim zavedanjem gledamo film, ki je sestavljen iz posameznih sličic, prizor za prizorom. S širokim zavedanjem vidimo cel film sočasno.

V obeh primerih je film že posnet v celoti. Tudi z omejenim zavedanjem je cel film že na roli, ko ga začnemo gledati, njegov konec že obstaja. Ni filma, ki bi ga začeli gledati, medtem ko bi ga še vedno snemali. In pri tem hiteli, da jih gledalci ne ujamemo.

 

Enako velja tudi za Film celotnega Obstoja. Vse že obstaja in se dogaja sočasno, le da se tega še ne zavedamo. Vsa Energija, ki je ni možno ne ustvariti ne uničiti, že obstaja. Iz Energije so vsi svetovi, sonca, planeti in tudi naša telesa. Življenje je večno in Čisto Zavedanje tudi. Ne Čisto Zavedanje ne Življenje in ne Energija niso bili nikdar ustvarjeni in ne bodo nikdar uničeni. So od vedno za vedno.

Kaj je v resnici Bit? Ali je to tisti Tao, ki se ga ne da opisati? Bit je lahko tudi Tao, a se jo da z lahkoto opisati. Naša osebna Bit je Zavedanje tega, da smo, da obstajamo in da živimo. Mi smo Zavedajoča se bitja, bitja, ki se zavedamo, da smo. Mi smo Bitja, ki obstajamo, Bitja, ki smo, Bit-ja. Absolutna Bit je skupna Bit, skupno Zavedanje vseh bitij. Ne v bogu, v Biti smo Eno. Bit je enovita in celovita, tako preprosta je Bit. Če Je ne moremo opisati, potem ni Bit.

Temeljne lastnosti Biti ali Čistega Zavedanja so popolni Mir, Enovitost in Celovitost, Jasnost – razvidnost in transparentnost, Blagost in Dobronamernost. Iz teh lastnosti izvirajo tudi druge koristne lastnosti vseh bitij. Tudi Ljubezen.

Z izkrivljenjem in s sprevrženjem se te lastnosti spremenijo v svoja nasprotja in postanejo škodljive in smrtonosne, tako kot so strah in nemir, manipuliranje in laganje, neprijetnost, škodljivost in uničevalnost. Ali z eno besedo Zlo.

Bit je naše bistvo, naša prvotna in resnična narava. Bit-je smo, telo imamo oblečeno in ga uporabljamo za gibanje in delovanje. Um kot drugo orodje imamo za razmišljanje.

Zanimivo je, da je prav Bit, naše osebno in skupno Čisto Zavedanje, za neprebujene in spozabljene njihovo nezavedno. Ne zavedajo se Zavedanja in ne vedo, kdo so v resnici. Oni živijo le na površini in popolnoma spozabljeni v pozornost, ki stalno skače z objekta na objekt.

Fizični pra-človek je bil njegovo telo. Pra-človek je mislil z gorjačo, to je bil njegov um. Misleči človek je mislil, da je, torej je bil. Prebujeni je Zavedajoče se bitje, bitje Zavedanja, Bit, ki je, Bit-je.

Se nadaljuje.

 

Karmičarji, Serija, 2/12

Dragi prijatelji,

lepo pozdravljeni, tu je drugi del serije o Karmičarjih.

Lahko pričakujete, da vas bodo poskušali odvrniti od branja, saj ne želijo, da bi ljudje vedeli, kdo jih hinavsko in zahrbtno muči, izkorišča in zlorablja. Njihove poskuse boste opazili kot tuje misli:”Kaj če ti to. To ni nič. To ni res. Mi sploh ne obstajamo:) Raje pojdi v bife:)” itd.

Lahko vas poskusijo tudi prestrašiti, a se ne dajte. Ne dovolite nikomur, da vam prepreči, da bi spoznali resnico o karmičarskih zlobnežih in o vaši Čudovitosti. Izvolite.

Neprebujeni mislijo, da so ljudje, Slovenci, direktorji, vse drugo, le to, kar so v resnici, ne. Neverjetno je, da lahko sploh živimo, ne da bi vedeli, kdo smo. Ljudje so vrsta bitij, Slovenci so vrsta nacionalnih vlog, tudi direktorji so vrsta vloge. V resnici smo najprej Bitja Čistega Zavedanja in šele potem vse drugo. Prebujeni se tega zavedamo in tako tudi živimo. Mi smo igralci, ki igramo vloge. Neprebujeni so le vloge, ki mislijo, da so igralci, ki igrajo vloge:)

Brez Čistega Zavedanja in brez naše Biti smo le prazne vreče mislečega in požrešnega mesa, le zombiji, ki se zažirajo v Življenje. Seveda smo tudi ljudje, tudi Slovenci in tudi direktorji, vendar smo in bomo vedno najprej Bitja. In kot Bitja Čistega Zavedanja bomo ljudje in Slovenci in direktorji, in to koristni za vse, ne le za svoje sebičnosti.

Na zaporednem modelu sveta temelji karmični sistem vzroka in posledice, ki je vzrok naslednji posledici in tako naprej. Zaporedni model sveta ni resničen, zato je tudi karmični sistem lažen. V resnici se vse dogaja sočasno. Resnični model Obstoja je sočasni model. V zaporednem modelu umiramo in umremo, v sočasnem živimo. Za večno.

Život je feferon

Kot vemo, so dejstva dejstva, razlage pa razlage. Za vsako dejstvo se lahko najde na stotine razlag, a te ne spremenijo dejstva, da je dejstvo dejstvo. Takšno dejstveno dejstvo je Obstoj. Obstoj obstaja.

In to ne glede na razlage, in teh razlag je ogromno. Samo na Zemlji je več kot tisoč religij in duhovnosti in vsaka ima svojo Razlago Vsega. Tudi znanost ima svojo.

Obstajajo številne teorije, miti in pravljice o temu, kako naj bi nastal Svet in ljudje in vse to. In potem so tu še razlage o smislu Življenja.

Življenje naj bi bilo vse drugo, le Življenje ne. Tako naj bi bilo Življenje Šola. Po tej razlagi naj bi obstajali Učitelji in učenci. Učitelji so pametni, močni in sposobni, učenci pa neumni, šibki in nesposobni. Učitelji učijo učence, kako je treba pravilno živeti. Če so pridni, so nagrajeni, če so poredni, so kaznovani. Ko učenci končajo šolo, bodo znali živeti.

Življenje naj bi bilo tudi Test. Obstajajo Testerji in testiranci. Testerji so dobri, testiranci so slabi, zato jih je treba preizkusiti. Skozi preizkušnje bodo dokazali, da so dobri. Dobri bodo preživeli, slabi bodo izločeni. Dobri bodo postali Testerji, ki bodo naprej preizkušali slabe.

Življenje naj bi bilo tudi Vojna. Ta razlaga pravi, da obstajajo Komandanti in vojaki. Komandanti ukazujejo, vojaki pobijajo. Kdo pobije več sovražnikov, zmaga. Kdor izgubi, je poraženec. Zmagovalci so boljši, poraženci so slabi. Kdor zmaga, vzame vse. Kdor izgubi, izgubi vse.

Potem je tu še Življenje kot Posel, Služba in Dolžnost, Tekmovanje, Misija, Eksperiment, Zapor in Poboljševalnica. In seveda Trpljenje, kot je govoril Buda. On je tudi aktivno širil in razširil karmično razlago Življenja po planetu. Lažno razlago, seveda.

»Život je feferon, crven ili žut, kratak, ali ljut!« Tako so ga živeli Buldožerji, svojih dnevov dni. In še Življenje za vse, ki so obupali nad Njim, Življenje je Iluzija. Nič ne obstaja, le zdi se vam, da je nekaj. Tudi vas ni, le zdite se sami sebi:)

Vse te razlage so lažne in predstavljajo nasilje nad Življenjem. V resnici je Življenje Življenje. Posamezna bitja živimo svoja življenja, vsa skupaj so Življenje z veliko.

Se nadaljuje.

 

Karmičarji, Serija, 3/12

Dragi prijatelji, v tretjem delu serije o karmičarjih boste spoznali, zakaj je vaše življenje tudi težko. Neverjetno, ampak karmičarski lažnivci trdijo, da nas tako učijo, trenirajo in pripravljajo, da bi postali junaki:)

V resnici se zahrbtno in hinavsko izživljajo nad nami in nas mučijo kot nekateri pse na Kitajskem. Ti naj bi bili po strahovitem mučenju bolj okusni…

Tudi Jezus, ki je karmičarsko programiranim vernim, ti živijo po karmičarskih scenarijih za njihove inkarnante, zelo okusen:), nekateri ga celo kličejo »sweet Jesus«, je bil le igralec v karmičarski tragediji za mučenje ljudi. Čeprav so oni sami napisali scenarije za Jezusa in za vse verne, za njegovo smrt krivijo grešne vernike, ki to verjamejo in zaradi tega trpijo:)

Več o religijah kot strojih za poneumljanje, podrejanje in poniževanje ljudi, lahko preberete v Pismih Palkijem.

Izvolite tretji del, čisto svež in lepo pripravljen:

Zaporedni model Življenja ima dva dela, zdaj in potem, tako kot karmični vzrok in posledica. Zdaj ni dobro, zdaj je slabo. Še več, zdaj mora biti slabo, da bo potem dobro:)

Da bi bilo potem dobro, je treba zdaj izboljšati slabo in ga spremeniti v dobro. Ampak tudi potem, ko je že dobro, še ni dovolj dobro, zato je treba garati naprej, višje, hitreje, močneje. Zaporedni človek je za vedno slab, saj nikdar ne more postati dober.

Zaporedno Življenje je težko, čim težje, tem bolje. Ljudje so slabi, zato morajo šele skozi serije težkih preizkušenj dokazati, da so dobri. Življenje mora bolet. Skozi mučeništvo do junaštva. Na Zemlji moramo trpeti, da bi v nebesih uživali.

Kako težko je postati pravi človek, je pokazal Jezus. En je Oče in en je Sin. There must be only one. Na križu je prostora le za enega, pravi Božo, obiskovalec z drugega planeta. In to posebno, častno in sveto mesto je pripadlo Jezusu, Mučeniku Junaku.

Vsem ostalim ostane le mesto pri njegovih nogah. Lahko ga le gledajo navzgor in ta pogled, poln krivde, jih bo za vedno ločeval od njihovega idealnega Človeka Boga, Sina Očeta in svetega duha, amen.

V zaporednem modelu sveta obstajajo Pomembni in Ubogi. Pomembni želijo postati še bolj Pomembni. Tudi nekateri Ubogi želijo postati Pomembni, a jim prvi tega ne dovolijo oziroma jim to visoko zaračunajo:)

Pravi Ubogi želijo ostati še naprej Ubogi, a jim Pomembni tega ne dovolijo in jih stalno motijo, razvajajo in zapeljujejo z nekakšnimi pomočmi in podporami:) Pravi Ubogi si želijo samo to, da bi jih pustili na miru, da trpijo in da jamrajo, kako hudo je.

Na zaporedju temelji Karmični hierarhični sistem, v katerem obstajajo eni, prvi in Prvi, ki govorijo, kaj je Življenje, in drugi, ki morajo takšno razlago sprejeti, drugače so tako ali drugače kaznovani.

Na drugi strani je sočasna razlaga Obstoja zelo preprosta, Življenje je Življenje. In Življenje je večno. Po Obstoju ne obstaja nič drugega, tudi onkraj Življenja ni ničesar.

Smisel Življenja ni v tem, da se pripravljamo, vadimo, učimo in treniramo za nekaj, kar bo potem, drugje in boljše, temveč, da ga živimo že zdaj,. In to kot dobrega, kot že dobrega.

Tudi pripravljanje, učenje in trening so že življenje, in to dobro. Že zdaj smo dobri, tudi kot učenci. Učitelji, inštruktorji in trenerji niso naši lastniki, temveč le asistenti. Oni predlagajo, mi odločamo.

Nihče ni nikogaršnji Lastnik, Gospodar ali Komandant. Vsi smo svobodna bitja.

Zato smisel Življenja in bitij ni v tem, da služimo drug drugemu, temveč da vsak živi svoje življenje in da pri tem ne škoduje nikomur. Vsi smo bitja Biti, Čistega Zavedanja. Vsi smo enakovredni, enakopravni in imamo pravico do suverenosti pri odločanju o naših življenjih. Subjekti smo in ne objekti.

Karmičarski sistem združuje vse zgoraj naštete razlage Življenja. Ta Zli sistem temelji na zaporednem, lažnem modelu Obstoja. Zato je tudi sam lažen in lažniv, manipulativen, škodljiv in uničujoč za vse, tudi zase.

S spremembo zaporednega in lažnega modela sveta v resnični sočasni model seveda opustimo tudi vse naštete neresnične razlage Življenja. S tem ukinemo tudi Karmični sistem in začnemo živeti na naravni in svobodni način.

Se nadaljuje.

 

Karmičarji, Serija, 4/12

 

Dragi prijatelji, v današnjem članku boste spoznali resnico o Obstoju in sočasnosti ter karmičarske laži o »Stvarniku« in bogovih.

V zaporedju umremo, v sočasju živimo

Poglejmo še konkretno, kaj pomeni za nas kot ljudi zaporedni ali sočasni model sveta. Zaporedni model razlaga, da obstaja eno prvotno in centralno bitje, bog, ki odloča o vsem. Potem so tu še periferna bitja oziroma le njegovi deli, t.i. udi, oziroma orodja, ki izvajajo, kar jim on ukaže.

V resnici obstaja več bogov, saj so bogovi le neka druga bitja, ki so tehnološko bolj razvita od nas in ali živijo v višjih dimenzijah kot energijska bitja.

Nekateri med njimi mislijo, da so zaradi tega že tudi večvredni, a niso. Številni se celo predstavljajo kot Eni in Edini.

Biti bog je tudi funkcija, ki jo lahko izvajajo tudi druga bitja. Takšni bogovi so lahko tudi ljudje in škrati. Le s tem, da funkcijski bog ni En in Edini, saj ga po koncu mandata lahko zamenja nek drugi škrat.

V sočasnem modelu smo vsi enakovredna bitja in imamo kot subjekti vsi pravico do suverenosti. Sami lahko odločamo o tem, kako želimo živeti. Brez škodovanja drugim, saj takšna pravica ne obstaja.

Vsi smo posamični in originalni viri Življenja. Nismo le deli drugih bitij, kot govori zaporedni model in nekateri bogovi, temveč smo resnična in samostojna bitja z lastnimi osebnimi identitetami, ki nas jasno razlikujejo od drugih bitij. Seveda smo med seboj povezani, in to na številne načine, a smo še vedno posamični in originalni.

Karmična razlaga Življenja, ki temelji na zaporednem, vzročno posledičnem ne-razumevanju sveta, je najnižja možna razlaga, saj karmičarji za njihov sistem nujno potrebujejo 50% Dobrega in 50% Zla. Da bi tako ohranjali vago, morajo sami ustvarjati in ohranjati Zlo. Kot sadisti, zelo uživajo v svoji krvavi matematiki.

Prebujeno, Zavedajoče se in Ljubeče bitje ne potrebuje Zla* za svoje življenje. Življenje prebujenega ni izven niti ni v ravnotežju, saj ideje ravnotežja sploh ne potrebuje. Tako kot Čisto Zavedanje – naša Bit, ki je popolna takšna, kot je. Ni je potrebno dajati v vago ali uravnoteževati. To tudi ni mogoče.

*Zlo z veliko združuje vsa posamična in mala zla.

Karmični sistem je lažen, ni možen in je prevara.

Lažen je, ker se vse dogaja sočasno.

Ni možen zato, ker ni možno 100% uravnotežiti obojestranskih izkušenj, saj tega ni možno digitalno natančno niti izmeriti niti uresničiti.

Zato je arbitraren, samovoljen in stvar dogovora posameznikov, ki so pri tem zelo subjektivni. Danes takšni, jutri drugačni.

Karma se tudi kar dodaja, zbriše, se prenaša z enega na drugega ter nadomešča slaba z dobro.

Karmični sistem je prevara, ker morajo eni prevzemati odgovornost za dejanja drugih. To je tako, kot da bi moral iti Janez v zapor zaradi dejanj, ki jih je naredil Jože. In še to pred tisoč leti na nekem drugem planetu. In s tem, da ne Janez ne Jože sploh ne vesta drug za drugega.

V resnici ni ne prejšnjih ne prihodnjih življenj, vsa življenja se odvijajo sočasno. Vsak ima le eno, svoje lastno življenje. Vprašanje je le, kako dolgo je. S tem, da vmes lahko tudi dlje časa spi:)

Naj spomnim, vse, ki so kadarkoli živeli in so jih karmičarji po smrti izklopili, je možno znova oživeti.

Sistem, ki ne deluje za korist vseh udeležencev, slej ko prej propade. Karmični sistem že razpada, saj kot večina ne želimo sodelovati v tej kombinaciji laži, prevare in nasilja. Tako kot vse druge diktature, bo tudi karmični sistem propadel, in to od znotraj.

Karmičarska razlaga Življenja je najnižja in najbolj nizkotna razlaga Življenja, kar jih je. Nizkotna v smislu izkoriščanja nevednosti udeležencev za sebične koristi karmičarjev.

Mi kot prisilni udeleženci tega horor šova v resnici nismo prostovoljni člani karmične organizacije, saj nihče od nas nima z njimi ne ustnega dogovora ne pisne pogodbe.

Ne glede na to, se karmičarji pretvarjajo, da smo njihova last. Naj naredijo referendum, če si upajo:)

Se nadaljuje.

 

Karmičarji, Serija, 5/12

 

Dragi prijatelji,

danes vam predstavljam lažne karmičarske učitelje, ki se pretvarjajo, da nas z Zlom učijo Dobrega.

Oni niso učitelji, temveč mučitelji. Planeti niso učilnice, temveč mučilnice.

Z zahrbtno lažjo, da je vesolje v neravnotežju zaradi Zla, ki ga v resnici oni sami povzročajo,  povečujejo in poveličujejo, trdijo, da oni skrbijo za ravnotežje med Zlom in Dobrim. Tako so nam vsilili Zlo kot nekaj normalnega, potrebnega, koristnega in celo nujnega.

Mi smo Bitja Čistega Zavedanja in v njem ni niti pikice Zla. To je naša Resnica. Zlo ni naravno, ni potrebno in je zelo škodljivo, uničevalno in smrtonosno.

Na našo velikansko srečo se nasilni »pouk« končuje, tako da bomo kmalu zaprli to šolo Zla za vedno.

Karma porn: »Gostitelji so tu za užitek obiskovalcev.« (Westworld, TV serija, 2016)

Brez Učitelja ni učenca, brez Guruja ni sledilca in brez Gospodarja ni sužnja. Da bi bili lahko višji, morajo biti nižji. Seveda se vsakdo lahko okliče za Učitelja, Guruja in Gospodarja, a brez učenca, sledilca in sužnja ne more odigrati svoje vloge v celoti. Karmičarji za svoj obstoj nujno potrebujejo igralce, ki bodo igrali njihovo igro. Oni jo imenujejo »Šola« in se še enkrat zlažejo.

Tudi inkvizitorji so se lažno predstavljali kot pravni red, v resnici pa so bili le navadni sadisti, ki so se izživljali nad ljudmi. Karmičarji, inkvizitorji in sadisti, vsi isti, so nasilni zaradi svoje osebne potrebe po nasilju. Potrebo po mučenju drugih so hinavsko zamaskirali v karmično teorijo o nujnem ravnotežju Zla in Dobrega.

Tudi največji imperiji se začnejo z eno osebo, z njenimi idejami, željami in potrebami. Tako je tudi prvi karmičar nekoč začutil potrebo po nasilju nad drugimi. Ker je nasilje preveč banalno, ga je zamaskiral v »Šolo«.

Svojo osebno potrebo po nasilju nad drugimi je institucionaliziral in jo »uzakonil« v »Duhovno Šolo«. To je prikazal kot edino pravilno duhovno pot in osebnostni razvoj. Nekateri so mu nasedli in mu omogočili, da se v imenu lažnega napredka neomejeno sadistično izživlja tudi nad njimi.

Karmičarska formula Dobrega in Zla

Karmični sistem temelji na ideji, da je vesolje v neravnotežju in da ga je treba uravnoteževati. Za njih je vesolje slabo, zato ga je treba poboljšati. Poboljšujejo ga tako, da povečujejo količino Zla, da bi ga bilo vsaj 50%. Če je samo Dobro, ni dobro. Šele ko je najmanj polovica vsega Zla, je dobro. Dobro in Zlo je treba združiti in ju dati v vago, 50:50, fifty-fifty. Šele potem je Svet dober.

Za njih so tudi ljudje slabi in neuravnoteženi. Predvsem zato, ker so kot naravna bitja premalo Zli. Slabe ljudi poboljšajo tako, da jim vsilijo inkarnacije, v katerih bodo delali Zlo:) Šele potem so dobri.

Tako delujejo tudi t.i. psiho strokovnjaki, ki v sodelovanju s farmacevtsko industrijo samo »zdravijo« (a ne ozdravijo, kot je rekel eden izmed njih) t.i. mentalno bolne. Ti naj bi bili kemijsko neuravnoteženi, zato jim dajo psiho »zdravila« oziroma kot pravi Sanja, škodila.

Tako pridejo v vago »normalnosti«. Ko so neuravnoteženi zadeti, so v vagi. Šele zadeti so normalni. Za dobro vago jim predpišejo dvojno porcijo:)

To je seveda navadna prevara, saj omamljanje ni niti zdravljenje niti ozdravljanje. Z namernim zadevanjem jim samo še povečajo neprijetnosti in jih še bolj vržejo iz ne-ravnotežja. Najprej so bili samo v »kemijskem neravnotežju«, potem pa so še omamljeni. In tako dvojno iz-ravnoteženi:)

Tako kot karmičarjem, ki jim ne gre za naš razvoj, ampak za njihove sebične potrebe po nasilju nad drugimi in hranjenju z negativno energijo, tudi »psiho strokovnjaki« ne delajo zaradi zdravja ljudi. Farmacevtske in zdravstvene organizacije so kapitalistična in profitna podjetja, ki poslujejo zaradi povečevanja profita.

Zato kot pravi trgovci »mentalno bolne« strašijo in silijo, da morajo tablete redno in obilno jemati, in to do konca življenja. S tem si kot legalni dilerji zagotovijo odvisnika in stranko za stalno. Ena od njihovih najljubših izjav je:«Dozo bo treba povečati.«.:) Če hočejo letošnji finančni načrt uresničiti in povečati profit za 10%, bo treba doze res močno povečati. Saj jih tako častijo zavarovalnice:)

Enako delajo tudi karmičarji, ki inkarnante najprej na silo zastrupijo z Zlom v prvem življenju, potem pa jih lažno in še enkrat nasilno »zdravijo« še z drugim Zlom v drugem življenju, ko morajo odplačati slabo karmo. Za karmičarje so naravni ljudje slabi in bolni. Šele ko jih na silo prežamejo z Zlom v vseh mogočih oblikah, so »dobri« in »zdravi«.

Se nadaljuje.

 

Karmičarji, Serija, 6/12

 

Dragi prijatelji,

ena od največjih karmičarskih laži je, da je Zlo Dobro, potrebno, koristno in nujno za naš razvoj. Sami nujno potrebujejo Zlo, saj se dobesedno hranijo z negativno energijo, zato ga hvalijo, častijo in poveličujejo.

Ne nasedajte na takšne neumnosti. Dobro je Dobro in Zlo je Zlo. V Dobrem ni niti pikice Zla in v Zlu ni nič Dobrega.

Zlo je Zlo, nepotrebno, škodljivo, uničujoče in smrtonosno. Karmičarji so nas zahrbtno in sebično prisilili, da smo začasno in delno škodljivi, zato da nas lahko izkoriščajo.

Prebudite se, opustite škodljiva vedenja in bodite to, kar v resnici ste: Čudovita Bitja Ljubezni in Modrosti, 100% Dobri in 0% Zli.

Izvolite.

 

Obstoj ni v ravnotežju Dobrega in Zla. Že reči, da je v ravnotežju, je nesmiselno. Reči, da ni v ravnotežju, pa je absurdno. Obstoj je sistem zaprtega tipa, ki ima svojo stalno konfiguracijo – svojo razporeditev Vsega, kar je. Ta razporeditev je takšna, kot je. Vse je že tako, kot je. Obstoj ni slab, zato ga ni treba poboljševati.

V Obstoju je Zla izredno malo. Največ je Absolutnega Zavedanja in Energije, potem Ljubezni v različnih posameznih ljubeznih, in potem dolgo dolgo nič in potem čisto na koncu, čisto na dnu in čisto v podnu je Zlo in njegova posamezna zla.

Tisti, ki Zlo poveličujejo, to počnejo zato, ker ga osebno potrebujejo zase. Kot uničevalci so obsedeni in odvisni od Zla. Zlo je njihova anti-bit, njihov občutek osebnega jedra in identitete. Zlo potrebujejo kot alkoholiki pijačo in odvisniki mamilo, da se ga zadenejo in pribijejo.

Oni se ne zavedajo Zavedanja in so prazni. Šele ko so zadeti, čutijo nekaj konkretnega v sebi. Zlo bitje nujno rabi Zlo v katerikoli obliki, da se počuti »normalnega«. Mentalno, čustveno ali in fizično nasilje, samo da kriči in boli.

Zato karmičarji pravijo, da mora bolet. Ko drugi trpi, so oni zadeti. S trpljenjem drugih si polnijo njihovo praznino. Zaradi tega so tudi polni Zla, Slabega in Hudega.

V mučenju drugih uživajo, saj ob tem čutijo lažno moč. Naravna moč je koristna za vse. Oni moč zlorabljajo in jo spremenijo v nasilje. Ko na primer tepejo nekoga, si pri tem napenjajo mišice in mislijo, da so močni. Milutin, en od obiskovalcev z drugih planetov pri meni, je dobro rekel enemu od prisotnih karmičarjev:«A misliš, da si močen, če si nasilen?«.

Na to se spomnim, ko vidim, ko nekateri lastniki psov nasilno zategujejo ovratnike psov, da jih kar dvigne v zrak. V tem trenutku se jim napne biceps in začutijo moč.

Drugače so šibki, zato zelo radi zategnejo vrvico, da imajo vsaj malo občutka moči. Pri tem še dodatno uživajo, saj imajo občutek, da so nadmočni nad psom. Zato so ga tudi kupili:)

To je tudi poza in pozicija kontrolorja – veriga mora biti zategnjena, hlapec na njej pa dobro zadrgnjen. Da se ve, kdo je glavni. In kdo je »pes«.

Satan je poosebljeno Zlo in njihov anti-bog, ki ga častijo in poveličujejo. On je njihov Zlodej, oni njegovi zlodeji. Njihova »ustvarjalnost« je uničevalnost. Uničevalci so na drugem mestu, saj so popolnoma odvisni od ustvarjalcev. Da bi lahko kaj uničili, morajo najprej počakati, da ustvarjalci to ustvarijo.

Zla bitja si izmišljajo čim več različnih oblik konkretnega Zla, kar lahko dobro vidimo na Zemlji. To je njihova »ustvarjalnost« – ustvarjanje čim več načinov škodovanja, uničevanja in ubijanja.

T.i. karmično Dobro ni resnično Dobro, temveč je prisotno le za kontrast Zlu, zato da to bolje in močneje zaboli. Za njih je Dobro le nujno Zlo:)

Če bi bilo Zlo potrebno za Obstoj, bi ga bilo vsaj toliko kot Dobrega, pa ga ni. Če bi bilo Zlo tako posebno in vredno, kot ga prikazujejo karmičarji, bi ga bilo največ v Obstoju. Pa ga ni. Absolutno Zavedanje bi bilo Zlo, pa ni. Tudi Energija bi bila vsaj na pol Zla, pa ni.

Karmičarji nujno potrebujejo Zlo zase osebno, zato so si izmislili zgodbo o vagi. Za njih je idealno razmerje med Dobrim in Zlom 50-50, fifty-fifty, črno-belo, jin-jang. V resnici je Dobrega več kot 99.9999, Zla pa manj kot 0.00000 in tako naprej 1.

Ponavadi se tako majhna količina preprosto zanemari kot mikro minimalno merilno odstopanje ali po domače »plus-minus«. Nekaj, kar ne vpliva na nič. Lahko bi rekli, da je Dobro Vse, plus-minus Zlo. Tudi ta minus bomo odšteli in imeli 100 Dobro.

Ker karmičarskim sadistom razmerje med 99.9 in 00.1 ni bilo všeč, so si za svoje osebne potrebe izmislili novo formulo. Zla je oziroma ga mora biti najmanj 50%, Dobrega, ki je le stranski pojav ob Zlu, pa tudi kao 50%. S tem, da je 50% »Dobrega« v resnici le maska za 100% Zla.

Zato so karmičarji povečali količino Zla in to še vedno počnejo, da bi dosegli to zlagano polovico, svojih črnih, krvavih in Zlih 50%. S tem povečujejo in poveličujejo Zlo in obenem skrbijo, da ga je najmanj 50%. Raje več, čim več.

To potem uporabijo kot dokaz, da je potrebna vaga oziroma ravnotežje. Ali kot je povedala ena od obiskovalk iz karmičarskega zapora na Brotu. Rekli so jim, da »mora biti Zlo enakomerno razporejeno«. To seveda pomeni, da mora biti Zlo vsepovsod.

Njihova idealna vaga je, da so na eni strani oni kot Zlo, na drugi strani pa mi trpimo. Na eni strani je Zlo, na drugi Hudo. Ne samo 50:50, ampak 50+50 in 100% Zlo.

Se nadaljuje.

 

Karmičarji, Serija, 7/12

 

Dragi prijatelji,

danes boste spoznali, kako karmičarji pod krinko lažne šole vsiljujejo Zlo v naša življenja in nas skušajo prepričati, da je to na nas dobro in najboljše.

Ne bodite naivni in ne nasedajte na takšne neumnosti. Bodite Dobri.

 

Karmičarji se ne ukvarjajo z Dobrim, temveč le skrbijo, da je dovolj Zla. T.i. uravnoteževanje Dobrega in Zla v resnici pomeni skrb, da je Zla najmanj toliko kot Dobrega. Dobrega je že dovolj in veliko več kot Zla, zato se karmičarji ukvarjajo predvsem z Zlom. In to z užitkom.

Njihov ideal »Dobrega« oziroma »Pozitivnega« oziroma »Idealnega« posameznika (para, skupine, organizacije) je sestavljen iz polovice Zla in polovice Dobrega. To seveda pomeni, da morajo biti tudi oni osebno in njihova organizacija stalno v ravnotežju in vsaj na pol Zli. In tudi so, in to več in veliko kot 50%. Oni so 100% Zli.

Karmično pravo, ki temelji na principu oko-za-oko in ga simbolno predstavljata jin-jang očesi, je najbolj primitiven – omejen način urejanja medsebojnih odnosov. Gre za čisto navadno (krvno in krvavo) maščevanje.

Že sam karmični sistem je sistem institucionaliziranega, legaliziranega in s prevaro »legitimiziranega« Zla kot nečesa dobrega. Ta sistem z delovanjem po maščevalnem principu oko-za-oko sam in stalno proizvaja novo slabo karmo in povečuje Zlo.

V lažni Duhovni Šoli učijo oziroma poneumljajo, da je Zlo enako Dobremu, da je obojega isto in da je oboje enako pomembno.

V resnici so vse izkušnje enako vredne, za posameznika pa koristne le glede na njegov cilj. Zlo ni enako vredno Dobremu v smislu vrednote, saj bi ga bilo drugače tudi v resnici enako veliko kot Dobrega. Pa ga ni.

V sočasnosti se vse dogaja sočasno, tako da ni prejšnjih in prihodnjih življenj. Tako tudi ni ne dobre ne slabe karme. To je čista laž in izmišljotina za manipuliranje, izkoriščanje in zlorabljanje. To so si izmislili karmičarji, da se lahko neomejeno sadistično izživljajo nad drugimi. In še drugič dodatno uživajo, ko drugi sprejmejo njihovo igro in se trudijo, da bi jim ustregli in se poboljšali:)

Karma je Zlo

Prvotno so vsa bitja dobra, brez karme oziroma z »dobro karmo«. Za karmičarje dobri niso dobri, zato jim to dobroto označijo kot polovično, slabo in jim dodajo prvo slabo karmo za »ravnotežje«. Prva slaba karma je izmišljeno, birokratsko in arbitrarno Zlo.

Izvorno dobra bitja so za karmičarje neuravnotežena, zato jih karmičarji »uravnotežijo« tako, da jim dodelijo slabo karmo. Ali pa jih vidijo kot čisto nevtralne in jim umetno dodajo in »dobro« in »slabo karmo«.

Prva, umetno in nasilno dodana slaba karma pomeni, da bitja prisilijo, da gredo v inkarnacije in delajo Zlo. Tako so tisti, ki gredo ubijat druge, karmični morilci po naročilu. Naravno dobre ljudi zlorabljajo zato, da odigravajo njihove sprevržene fantazije. S tem jih sprevržejo in naredijo za slabe in Zlobne, saj želijo, da bi bili takšni, kot so oni.

Karma sama je ta t.i. izvirni Greh in prvotno Zlo.

Čim prvotno dobra bitja prejmejo karmo, postanejo karmični dolžniki. To dajanje in vsiljevanje karme je čisto umetno in arbitrarno. Karmično zadolževanje je vključevanje, strukturiranje in podrejanje novih članov. To je ista taktika kot ekonomsko podrejanje, izkoriščanje in zasužnjevanje ljudi s krediti, kar zelo uspešno počnejo banksterji.

Začetno karmo dobiš v naprej kot lažni kredit, ki ga moraš odplačati. Karmični dolg je dolg do karmičarjev. To je dolžna dolžnost ubogati in služiti Gospodarjem karme. Z dajanjem prve slabe karme, in seveda vse druge slabe karme zatem, si s siljenjem drugih v Zlo tudi sami sebi nalagajo slabo karmo. Le da za karmičarje njihova pravila ne veljajo – karmičarji so karma free.

Se nadaljuje.

 

Karmičarji, Serija, 8/12

 

Dragi prijatelji in “sošolci«,

za karmičarje smo mi slabi, zato moramo iti na silo skozi njihovo šolo Zla, v kateri nas oni kot lažni učitelji in pravi mučitelji »učijo« biti dobri.

Zla bitja nas ne morejo naučiti ničesar drugega kot le Zla. Mi smo v resnici Čudovita Bitja Ljubezni in tega nas ni potrebno učiti, saj je to naše naravno Stanje in Znanje.

Karmičarji so nam omejili možnost Zavedanja naše resnične Identitete ter nas nalagali, da smo slabi, zato da bi se lahko izživljali nad nami. Na našo velikansko srečo se lažna šola končuje in kmalu se bodo začele rajske počitnice našega pravega in čudovitega Življenja.

 

Za karmičarje smo ljudje nevedni, nemočni, neizkušeni in slabi. Zato se moramo poboljšati, tako da gremo v Šolo težkih preizkušenj. Ko jo končamo, bomo vedni, močni, izkušeni in dobri – a le do 50%, druga polovica je rezervirana za Zlo.

V resnici za osebni razvoj Zlo ni potrebno. Življenje samo je dovolj. Ideja o karmičarskem razvoju skozi Zlo je navadno zavajanje. Če to idejo sprejmeš, ti bodo oni diktirali, kaj, kdaj, koliko in kje. Te ocenjevali, omejevali in nagrajevali (s hlapčevstvom), še raje pa kaznovali. Vprašanje je, kdo ocenjuje ocenjevalce? Karmičarji sodijo druge, kdo sodi njih?

Karmični sistem nima nobene zveze s pravičnostjo, saj ene nepravičnosti ni mogoče urediti z drugo nepravičnostjo. Dve nepravičnosti ne naredita ene pravičnosti. Zla ni mogoče u-pravičiti z drugim Zlom. Škode ni mogoče popraviti z drugo škodo. Dve škodi ne naredita ene koristi. Pravično je koristno za vse, karmičarstvo pa je ravno nasprotno škodljivo za vse.

Pogosto se stvari začnejo z eno osebo in z njeno željo ali potrebo, da bi nekaj postala ali dobila. Prvotni motiv vseh je, da bi postali in dobili vse, kar si želimo, in to takoj. To je povsem naravno.

Že v naslednjem koraku se stvari lahko izkrivijo, če oseba želi, da drugi delajo vse, kar ona želi. To ni več naravno, saj drugi postanejo le sredstva za doseganje le njenih ciljev in uresničevanje le njenih želja. Podrejanje in izkoriščanje drugih sčasoma postaja in postane vse bolj nasilno.

Tako se ljudje razdelijo na Pomembne in Uboge, na Gospodarje in hlapce. Gospodarji postanejo še cinični in trdijo, da je edini življenjski smisel hlapcev, da služijo Gospodarjem. Vse želje in potrebe hlapcev naj bi bile zadovoljene že s služenjem Gospodarjem:) Lahko so še veseli, da so hlapci.

Hlapčevsko služenje Gospodarjem se prikaže kot privilegirano in kot nekaj posebnega. Skoraj jim zavidajo:) Sužnji so izbranci, poklicani posamezniki, sveti narod, in kot takšni posebej izbrani, da služijo Gospodarju. V resnici so nalagani, razvrednoteni, podrejeni in izkoriščeni.

Pri karmičarstvu gre še za večjo izkrivljenost, za željo, potrebo, nujo, odvisnost, obsedenost, fascinacijo in še fiksacijo za užitek v sadističnem izživljanju nad drugimi. In to v vseh možnih oblikah. Mentalno, čustveno, fizično, energijsko, duhovno, ekonomsko, politično, nacionalno… Samo da ljudje dovolj trpijo in je Življenje v vagi.

Zlo je zelo banalno, saj gre ponavadi za navadno nezadovoljstvo zaradi neuresničene želje. Banalno v smislu vsakdanjosti, ne nepomembnosti.

Nekega fanta neka punca ni pogledala, ali mu je rekla ne in si je izbrala drugega. Razočaran v ljubezni in jezen se je odločil, da se ji bo maščeval tako, da se bo maščeval vsem ženskam. In serijski morilec je na pohodu.

Ker je banalnost Zla tako prozorna in očitna, da na njo ne bi nasedel nihče, jo je prvi karmičar skril v Karmični sistem, tega pa začel lažno predstavljati kot Duhovno Šolo. Izmislil si je mitološko pravljico o herojskem odraščanju, o junaštvu skozi mučeništvo, o premagovanju ovir, o boju med Dobrim in Zlom, o bogu in hudiču, o grehu in vrlini, o raju in peklu.

Vse, samo da bi on postal glavni in odločal o življenjih drugih. Potem je na to nagovoril še druge. Nekateri so se priključili, ker so se želeli takoj podrediti prvemu karmičarju, drugi za to, da bodo oni lahko podrejali druge.

 

Se nadaljuje.

 

Karmičarji, Serija, 9/12

 

Dragi prijatelji,

karmičarji so tako cinični, da so si celo izmislili zakon, po katerem nas lahko mučijo in se izživljajo nad nami. S tem se lažno predstavljajo kot “zakoniti” lastniki naših življenj in nam vsiljujejo njihove neumnosti. 

Karmični Zakon močnejšega

Karmični zakon oziroma Zakon vzroka in posledice, ali po domače zakon setve in žetve, je v resnici Zakon močnejšega. Karmičarji svoj zakon predstavljajo kot Univerzalnega in tako najvišjega. S tem se sklicujejo na višjo silo, »Kreatorja«, katero potem uporabljajo za nasilje nad nižjimi. In to predvsem z vsiljevanjem njihove, seveda lažne, razlage Sveta in Življenja.

Ker se vse v Obstoju dogaja sočasno, je »zakonitost« zakona o vzroku in posledicah, dobri in slabi karmi, nezakonita in nična. V ozadju karmičnega zakona je skrita druga, zahrbtna »zakonodaja«, z angleško kratico SSSS + R.

1. Surrender – Predaj se višji sili.

2. Serve – Služi nadrejenemu, Gospodarju, Lastniku, Komandantu, bogu.

3. Suffer – Trpi, tako boš postal boljši človek.

4. Sacrifice – Žrtvuj se za višje dobro. Za dobro višjih bitij, tudi za znanost, ki rabi žrtve. To Gospodar cinično in sarkastično zahteva od hlapca. Sam hlapca prezira, spoštuje oziroma strahospoštuje le višje, močnejše in pomembnejše od sebe.

S tem da stalno gleda, kdaj bi jih spodnesel in se dvignil nad njih. Tistega, ki se ga boji, mu zavida in se mu prilizuje, tudi ogovarja in sabotira.

Ob prvi priložnosti ga zahrbtno napade, pokonča in sede na njegovo mesto. Tako, kot je v mnogih primerih tudi njegov predhodnik zasedel ta isti stol.

5. Respect – Spoštuj Gospodarja. Hlapec se mora Gospodarju predati, v življenju in v smrti, mu služiti, trpeti in se zanj žrtvovati. Gospodarja mora tudi spoštovati, ker mu je sploh dal možnost, da je njegov hlapec in suženj.

Gospodar se hlapcu sarkastično posmehuje, ko uživa v njegovem trpljenju za Gospodarja. Sam se nikdar ne bi tako ponižal. Tako si samo misli, saj se ne zaveda, da ta isti sistem podreja in ponižuje tudi njega, že s tem ko sodeluje v njem. Le da se on kot nadrejeni ob tem bolj prijetno počuti. Vsaj tako dolgo, dokler še višji Gospodar ne stisne tudi njega.

Tudi Gospodar se je predal istemu sistemu in tudi on mu služi kot hlapec. Tudi on se žrtvuje za ta sistem in ga straho-spoštuje, le s to razliko, da ne trpi tako kot hlapec pod njim. Gospodar si je prilastil vse veselje, zato hlapec trpi za oba, pravi Božo.

Lažna šola in resnični zapor

Čim sprejmeš pravila, ki jih določa drugi, mu predaš svojo suverenost in svojo pravico do odločanja o svojem življenju. Od zdaj bo on odločal o tvojem življenju. V primeru karmičarjev o tvojem življenju in smrti, in to dobesedno.

Karmičarji odločajo o tem, kje se boš rodil, komu, kdaj, koliko bo to življenje trajalo, kakšne starše boš imel, kakšne prijatelje, sosede, kolege, kakšno ženo ali moža boš imel-a, če jo boš imel-a, kakšne omejitve in bolezni te bodo dajale, in kako boš umrl.

Kako si pravilno življenje predstavljajo karmičarji, lahko vidimo na našem planetu. O nas odločajo navadni sadisti, bitja, ki neskončno uživajo v mučenju drugih ljudi. In še dodatno uživajo v tem, da o tem lažejo in da svojo krvavo orgijo imenujejo Šola.

Resnična šola je namenjena menjavi znanj in izkušenj med enakovrednimi in enakopravnimi bitji. Karmična »Šola« nima nobene zveze z vsebino, temveč je čisti primer formalne institucije zaprtega tipa ali po domače zapora. V njem se ne prenašajo znanja in izkušnje, ampak se uči poslušnosti in podrejenosti.

V naravni šoli nihče nima pravice odločati o življenju in smrti udeležencev učnega procesa, kaj šele, da bi jih omejeval, podrejal in kaznoval.

Karmična Šola je toliko šola, kot je bila inkvizicija pravni sistem. Inkvizicija se je predstavljala kot pravni sistem za kaznovanje nevernikov. V resnici je bila to le fasada, za katero so se sadisti neomejeno izživljali nad ljudmi in uživali v njihovem neskončno hudem trpljenju.

Sadizem in mazohizem sta načina, kako razumeti, sprejeti in živeti Zlo. Možno ga je tudi zanikati, ga ignorirati, normalizirati in banalizirati kot nepomembnega in zato lažje sprejemljivega. V svetu, v katerem velja karmični sistem, po katerem mora biti najmanj polovico slabega, to je Zla, se vsakdo sreča z različnimi neprijetnostmi in nasiljem.

Nekateri preprosto ne znajo ven iz tega, saj so prepričani, da lahko preživijo v takem svetu le tako, da se temu primerno prilagodijo in se naučijo živeti z Zlom. Tudi tako, da postanejo sadisti – bolje mučiti druge, kot da drugi mučijo tebe. Ali mazohisti – če že mora boleti, naj bo vsaj prijetno:) Oboje je seveda popolnoma izkrivljeno in sprevrženo*, a je v skladu s karmičnim razumevanjem Življenja.

*Ne v moralnem smislu, temveč kot nasprotje resničnih in naravnih pomenov stvari, pri katerem se Zlo predstavlja kot Dobro, Laž kot Resnica, trpljenje kot užitek.

Karmičarji sadizem in mazohizem vpišejo v scenarije. Sadizem zato, da bi inkarnanti spoznali užitek v nasilju nad drugimi. Tako jih naredijo po svoji podobi. Z mazohizmom želijo ljudi prisiliti, da bi uživali v njihovem mučenju. Karmičarji si želijo, da bi mi še uživali v njihovem sadizmu nad nami. In to je še dodatni sadizem.

Prebujanje je pot onkraj Zla v Čisto Zavedanje. To je pot iz karmičarske mentalne, čustvene in fizične klavnice. S prebujenjem in spoznanjem naše resnične identitete Bitij Čistega zavedanja se začne postopek izstopa iz karme, iz laži, iz zablode in iz Zla. S tem, da tudi prebujenost še ne pomeni, da smo v celoti izstopili iz okolja, v katerem vladajo karmičarji in njihova nujnost Zla.

Tudi kot prebujeni bomo še naprej živeli na Zemlji, a bomo imeli jasen pogled na Zlo. Ne bomo ga več ne delali ne podpirali, ne bomo ga poskušali ne zanikati ne ignorirati, da bi tako zmanjšali ali izničili njegov učinek. Spoznali ga bomo kot to, kar v resnici je, neprijetno in boleče izražanje temeljne nevednosti o resnični identiteti vseh nezavednih bitij, ki ga izvajajo in v njem uživajo.

Vedeli bomo, da lahko živimo brez Zla, saj ga Življenje za svoje življenje ne potrebuje. Tako bomo tudi dojeli, da je karmičarstvo ena navadna laž.

Življenje z veliko začetnico ne potrebuje ne Učitelja ne Guruja ne Gospodarja ne Lastnika ne pametnjakoviča, da bi ga učili živeti. Življenje zna živeti samo in tudi živi zase. Za koga drugega pa bi, saj razen njega ne obstaja nobeno drugo Življenje. Onkraj njega pa ni ničesar in nikogar.

Se nadaljuje.

 

Karmičarji, Serija, 10/12

 

Namesto koga roža cveti, namesto koga sem jaz?*

Dragi prijatelji, zdaj vam bom razkril, kako poteka inkarniranje. Spoznali boste, kako lažnivi in prevarantski so karmičarji.

S tem razkritjem sem povzročil propad Zle Karmičarske organizacije in tudi vam omogočil, da zaživite kot resnična, originalna in samostojna Bitja Čistega Zavedanja. Čudovita Bitja Ljubezni in Modrosti. In to za večno.

 

V zaporednem modelu Kreatorsko Absorbcijskega Karmičarskega sistema gredo višji živeti v nižja življenja. Inkarnanti so ves čas nosečnosti in še po rojstvu popolnoma zavedajoči se in imajo ves spomin. Vedo, kdo so, od kod so in zakaj so tu. Ne želijo biti tu, a ne morejo ničesar narediti, da bi šli domov. Vstopajo in izstopajo v in iz otroka v materi in kasneje izven nje.

S svojim energijskim telesom in zavestjo, v kateri je njihova osebnost, pri starosti enega leta še zadnjič vstopijo v dojenčka. Karmičarji jim izklopijo zavedanje in inkarnanti zaspijo. Takrat se v isti zavesti začne oblikovati nova osebnost novega človeka, ki je drugačna od inkarnantove. Nekaj lastnosti imata skupnih, druge različne.

Po fizični smrti človeku izključijo njegovo osebnost in ponovno vključijo inkarnantovo osebnost. Človek tako umre še drugič in njegovo življenje se preseli na inkarnantovo polico z imenom Prejšnja Življenja. Človek je zaključen, inkarnant se vrne v svoj svet in živi naprej.

Vse do nove inkarnacije, ko bo svojo zavest znova »posodil« nekemu drugemu človeku. Ta bo v njej razvil svojo osebnost, ki bo na koncu znova izključena. Tako karmičarji s prisilnim inkarniranjem dobesedno ustvarjajo in ubijajo ljudi, in to na stotine milijard.

Recimo Janez se spusti dol in posodi zavest Jožetu. Ko ta umre, njegovo osebnost izključijo in premestijo v Jožetov spomin. Jože se znova zbudi in živi svoje življenje naprej.

To je razlika med subjektom in objektom. Subjekt živi dlje in ima več življenj drugih bitij v svoji omari Prejšnjih Življenj. Ljudje, še posebej Zemljani, ki se ne inkarniramo, smo za karmičarje le objekti in imamo samo eno življenje. In še to eno življenje ni naše, saj za karmičarje mi nismo resnična bitja. Napisali so ga za naše inkarnante. Naše življenje je njihova last, le eno izmed njihovih Prejšnjih Življenj.

Ne glede na subjektnost ali objektnost bomo v zaporednem modelu vesolja in v Kreatorsko Absorbcijskem Karmičarskem sistemu na koncu umrli vsi. Tudi karmičarji:)

Inkarnantovi svojci doma čakajo svoje, ki so šli v inkarnacije, da se vrnejo nazaj k njim. Edini način, da se vrnejo, je, da mi ljudje umremo. Šele takrat, ko mi umremo in našo osebnost izključijo, lahko ponovno vključijo njihovo osebnost. In šele takrat se lahko oni vrnejo nazaj. Nič prej, kot ko mi umremo. Mi moramo umreti, da bi oni lahko živeli.

Na našo smrt čaka na milijarde in milijarde bitij iz višjih svetov. Trenutno skoraj osem milijard nekih bitij čaka, da bomo prav vsi Zemljani umrli, da bi se njihovi dragi lahko vrnili k njim. Oni si seveda želijo, da bi njihovi prišli čim prej. Njihova želja po njihovih dragih je smrtna želja za nas. To, da nam želijo, da umremo takoj, ni škodoželjno do nas, a je edini način, da se njihovi vrnejo.

Namesto koga roža cveti, namesto koga sem jaz?* In namesto koga si ti? To je vprašanje za nas ljudi v Karmičarkskem sistemu kot objekte, žive kostume in sonde za zbiranje izkušenj za druga bitja.

*poje Vlado Kreslin

Čigav čas ravno zdaj živiva jaz in ti, medtem ko ju njuni čakajo, da se vrneta domov. In pri tem z enim očesom gledajo na koledar, z drugim pa na uro. Kolikokrat gredo vsak dan pogledat v sobo na posteljo, da vidijo, ali je njihov že prišel? Kolikokrat bi šli vi pogledati za svojega? Ali se je že zbudil iz sanj še enega življenja.

Koliko jih ravno zdaj želi, da bi svojega dragega prijeli za roko, ga objeli in poljubili? Koliko jih prav zdaj čaka, da umreva midva, da bi njuna dva prišla domov?

Enako, kot si ti želijo, da bi mi umrli, da bi lahko njihovi prišli domov, si že eno nadstropje višje druga bitja želijo, da bi tudi ti umrli, saj tudi oni čakajo svoje in si želijo, da bi čim prej prišli nazaj. In tako si želijo še višje in višje in višje v vseh nadstropjih Karmičarskega sistema. In teh nadstropij je na stotine in stotine, na milijardah planetih.

In, kar je neverjetno, tudi na karmičarje, ki ta sistem vsiljujejo, že nekdo čaka:)

Vsi, ki živijo v Karmičarskem sistemu čakajo na smrt nižjih. To vesolje je ena sama in velikanska čakalnica smrti, v kateri vsi čakajo na to, da nekdo umre. In to velja za vse, od najnižjih do najvišjih bitij.

Zato je koristno, pomembno in nujno, da se, še preden vsi umremo, zavemo preproste resnice o Obstoju, o Čistem Zavedanju, o Življenju in o nas samih ter spremenimo zaporedni model v sočasnega in ukinemo Kreatorsko Absorbcijski Karmičarski sistem. Naša Resničnost je Sočasnost. V njej lahko živimo prav vsi, in to za vedno.

Mi želimo živeti. Vidimo lahko, da Življenje želi živeti, pa naj bo še tako težko. Ampak želimo živeti drugače. Kot subjekti in kot enakovredna, enakopravna in suverena bitja.

In seveda tako, da nikomur ne bo treba čakati na našo smrt, da bi njihovi dragi lahko živeli. Vsi smo v resnici Bitja Čistega Zavedanja in čudovita bitja Ljubezni in Modrosti. Vsi imamo vse pravice, da živimo točno tako, kot si želimo in da z modrostjo delujemo koristno za vse.

Do sedaj smo bili le telesa, objekti in živi kostumi za inkarnante. Bili smo le sonde za nabiranje izkušenj za druga bitja. Bili smo le testni primerki za eksperimentiranje. Bili smo le žive lutke za karmičarske krvave orgije in njihovo sadistično izživljanje. Ko smo jim odslužili, so nas zavrgli.

Zato zdaj ukinjamo Kreatorsko Absorbcijski Kamičarski sistem Zla in začenjamo živeti naravno življenje. V sočasnem modelu obstajamo vsi sočasno in smo vsi neposredni viri Življenja. Vsi smo originalni, enakovredni, enakopravni in imamo pravico do suverenosti odločanja o naših življenjih. V resnici sočasnosti smo vsi subjekti in vsi smo resnična bitja. Nihče ne živi za drugega in nihče ni ne Gospodar ne suženj nikomur. Vsak živi svoje življenje in vsi skupaj živimo Življenje. V Miru, Prijateljstvu in Ljubezni. Za vedno.

Se nadaljuje.

 

Karmičarji, Serija, 11/12

 

Dragi prijatelji, preberite, kako so si karmičarji izmislili karmo kot umetno valuto za lažnivo zadolževanje in prisilno odplačevanje namišljenih dolgov.

Mi, ne krivi ne dolžni, jih moramo odplačevati za naše inkarnante, nam neznane ljudi z drugih planetov. Z mukami, bolečinami in trpljenjem, in na koncu tudi z našim življenjem.

Karma je le beseda

Karmični sistem je lažniv, saj zaporedni model sveta ni resničen. Karmični sistem je nemožen, saj je nemogoče popolnoma matematično pravilno uravnotežiti dejanja različnih ljudi. Je arbitraren, saj se o karmi preprosto dogovorijo, jo dodajo ali odvzamejo, tako kot se jim zdi.

Zato tudi ni pravičen, saj tako kot pravni sistem na Zemlji nima nobene zveze s pravico, ampak gre le za izvajanje Zakona močnejšega. Ali po domače nasilja in povračilnega kaznovalnega maščevanja.

Karmični sistem ni pošten, saj ni koristen za vse. Sistem, ki ni koristen za vse, slej ko prej propade. Tudi za osebnostni razvoj ni potreben, saj so vse izkušnje enakovredne. Razlikujejo se le po tem, ali nam koristijo za naš cilj ali ne. In o tem, kako želimo živeti, imamo vso pravico odločati sami.

Karmičarji so vsiljivci in paraziti. Mi lahko živimo brez njih. In to veliko bolje, kot z njimi.

Karmični sistem je tudi zelo nasilen, grob in neprijeten. Še posebej do nas ljudi je podcenjevalen, zaničevalen in uničevalen, saj nas vidi le kot objekte za zbiranje izkušenj za višja bitja.

Karmični sistem je morilski in samomorilski, saj bo z ubijanjem drugih na koncu ubil tudi samega sebe. In ni ne zanimiv ne zabaven. Pa tudi na pogled ni lep:)

Karma je le beseda. Je le ena izmed različnih razlag o smislu Življenja. Obstajajo tudi druge razlage, ki so za nas ljudi in druga bitja veliko bolj koristne. Takšna je razlaga o naravnem Življenju, ki ga ne spreminja v nekaj drugega, temveč ga imenuje tako, kot je v resnici. Življenje je Življenje.

Božo, implant v meni, je dobro rekel, da karme sam ne moreš nikoli odplačati, pokuriti ali uravnotežiti in se je znebiti, saj karma ni nekaj, kar ti narediš ali narediš drugače.

To naredijo karmičarji za druge, in to tako, da nekaj rečejo. Da, samo rečejo neke besede in naša karma je povečana, zmanjšana, prenesena na drugega ali zbrisana.

Dejanja in dejstva ostanejo ista, le razlago spremenijo. Karma ni eksaktna znanost, saj je popolnoma arbitrarna in samovoljna. O njej odločajo bitja, ki so isto tako spremenljiva. In močno neuravnotežena:)

Delujejo in odločajo pod številnimi vplivi in pritiski. Danes bi lahko nekomu karmo dodali, jutri zmanjšali, pojutrišnjem pa v celoti zbrisali.

»Brisanje karme« je le izgovarjanje nekih besed, saj konkretnih dejanj, ki so in bodo v Obstoju za večno, ni mogoče »izbrisati«.

Karmičarji z načrtovanimi smrtmi ubijajo življenja posameznikov, a Življenja ne morejo ubiti, saj je to, da živi, njegova temeljna in večna resnica. Naj se še tako ženejo in ubijajo druge ter dolgoročno tudi sami sebe, bo Življenje preživelo tudi lastne ubijalce. Karmičarstvo je igra z življenjem in smrtjo, v kateri na koncu umrejo vsi, in ustvarjalci in igralci.

Zato spremenimo zaporedni model v sočasnega in ukinimo Karmičarski sistem za vedno. Tako bomo lahko vsi živeli v sočasnem modelu na naravni način kot resnična bitja, subjekti, enakovredni, enakopravni in suvereni.

In kako lahko spremenimo zaporedni model v sočasni? Tako kot spremenimo vse drugo. Odločimo se drugače, opustimo eno in izberemo drugo. In kako se odločimo? Tako da rečemo, da bomo zdaj živeli drugače in tako potem tudi živimo.

Živimo tako, da nikomur ne bo treba umreti, da bi lahko drugi živeli. Prebudimo se in ascendirajmo. S prebujenjem se zavemo, da smo v resnici Bitja Čistega zavedanja, bitja Biti, čudovita bitja Ljubezni in Modrosti.

Z ascencijo spremenimo naša fizična telesa v svetlobna in močno razširimo naše zavedanje. Tako ohranimo svojo osebnostno identiteto in kot svetlobna bitja živimo naprej.

V sočasnem modelu bomo živeli na naravni način. Imeli bomo mlada, zdrava in lepa telesa, vse možne sposobnosti in odprte vse talente. V Miru in Ljubezni bomo živeli skupaj s partnerji, družinami, prijatelji in sosedi.

Ne bomo več delali za preživetje, temveč bomo ustvarjali, kar bomo želeli. Igrali se bomo, peli, plesali, vriskali in smejali. In to za večno.

Dragi Palkiji, javljam se v živo:)* iz knjige Pisma Palkijem, v kateri Zemljanom predstavljam naš čudoviti planet in čudovita bitja, s katerimi ukinjamo Karmičarski sistem Zla. Mi smo že čisto blizu, da postanemo popolnoma suvereni.

Zemljani še vedno hudo trpijo pod tem Zlom, a tudi za njih že prihajajo boljši časi. To knjigo berejo kot znanstveno fantastiko, fantazijo in utopijo. Če bi vedeli to, kar veste vi, bi jim bilo to branje fantastično realistično:)

Dragi prijatelji, uživajte v novih telesih, Miru, Prijateljstvu in Ljubezni. Veselim se, da bodo tudi Zemljani kmalu.

Vse najboljše za vse.

Seno

*to sporočilo sem v tej obliki uvrstil v knjigo Pisma Palkijem, ki je namenjena Zemljanom. Prej so vsa kanalizirana sporočila, že tudi deli stare zaveze, deset božjih zapovedi in besedilo za koran ter seveda novodobna poplava laži od karmičarjev prihajali na Zemljo. Zdaj je prvič, da nekdo z Zemlje pošilja sporočila na drug planet. S tem, da so moja sporočila resnična, prijateljska in dobronamerna. Prave Dobre Novice.

Se nadaljuje.

 

Karmičarji, Serija, 12/12

 

Dragi prijatelji,

z današnjim člankom zaključujemo serijo o karmičarjih. Veselim se, da bomo kmalu zaprli tudi njihovo lažno šolo in resnični zapor, kot smo to naredili na planetu Palki.

Vsi Palkiji so septembra in oktobra 2018 dobili nova, mlada, zdrava in lepa telesa ter veliko drugih fantastičnih daril, o katerih lahko berete v seriji knjig »Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu«. Tudi vi boste dobili vsa ta čudovita darila. Veselim se, da bi bilo to danes.

Karmičarski sistem ni nobena šola, kot svojo klavnico lažno predstavljajo karmičarji. Resnična šola je prostor oziroma okolje, v katerem si vsi, ki želijo, prostovoljno izmenjujejo znanje in izkušnje ter skupaj razvijajo nove ideje. To je šola enakovrednih, enakopravnih in suverenih bitij.

Nihče nima pravice drugega podrejati, kontrolirati, ocenjevati in kaznovati. V tej šoli ni ocen. Vsi se razvijajo do stopnje, do katere sami želijo. Vsakdo lahko pride, kadar želi, in odide, ko želi. Vsi šolski programi se izvajajo po dogovoru z udeleženci.

Palkijem bomo kmalu odprli številne mentalne in čustvene sposobnosti, med njimi tudi popolni spomin. Z njim si bodo zapomnili vse, kar preberejo, tako da se jim ne bo več treba učiti na pamet. Imeli bodo tudi foto in video spomin, s katerim bodo lahko znova pregledali vse fotke in videe, ki so jih videli.

Z lahkoto bodo tudi vizualizirali vse, kar bodo želeli in to oblikovali v domišljiji, kot bi gledali v živo. Imeli bodo tudi popoln čustveni spomin, s katerim bodo lahko znova in znova podoživljali izkušnje iz preteklosti.

Karmičarska »šola« nima nobene zveze z osebnim, družinskim in planetarnim razvojem. Zlo se ne razvija, ampak propada. Zlo škoduje, uničuje in ubija. Namen Zla ni razvoj, temveč uničenje Vsega.

Don Juan je rekel Castanedi, da je naš planet farma, v kateri nas Letači gojijo kot piščance.

Karmični sistem ni šola, ampak je velikanska restavracija, v kateri se gostijo Zla bitja. Vsi, ki delajo v karmičarski hierarhiji, so njihovi kuharji in natakarjii, ki s scenariji, inkarniranjem in kontroliranjem inkarnantov skrbijo, da imajo njihovi Gospodarji dovolj hrane.

Scenariji Zla, ki so polni omejitev, bolezni, poškodb, revščine, nasilja, mučenja in mučnih smrti, so meniji Zlih bitij. Ljudje, ki trpimo in proizvajamo negativno energijo tesnobe in strahu, bolečin, obupa, jeze, žalosti in nasilja, smo njihova hrana.

To krvavo orgijo in požrtijo Zla smo na Palkiju zaključili, tudi na Zemlji jo bomo. Vabim vas, da pri tem aktivno sodelujete in z vajami za prebujanje takoj začnete opuščati škodljiva vedenja, s katerimi proizvajate negativne energije in hranite karmičarske Zlobe.

In na koncu ni bilo konca.

 

S tem člankom smo zaključili serijo o karmičarjih.

Serije so zelo popularne:), tako da bom naslednjič objavil 1. del iz nove serije z naslovom »Kje sta Carlos Castaneda in Don Juan danes?«, v kateri bom predstavil primerjavo med starodavnim tolteškim sistemom za spremembo v svetlobno bitje in mojim modelom za prebujanje. In seveda razkril, kje sta Carlos Castaneda in Don Juan. 

O Karmični organizaciji in o prebujanju preberite več v knjigi »Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu«, ki jo dobite na Biblosu:

https://www.biblos.si/isbn/9789612901981

V knjigi boste izvedeli, kako smo to Zlo organizacijo ukinili na Palkiju. Enako bomo naredili tudi na Zemlji.

Za branje na telefonu si z Google Play prenesite brezplačno aplikacijo Biblos2. Če boste potrebovali pomoč pri prenosu knjige, jih pokličite ali jim pišite.

Delite ta članek z vašimi prijatelji na Facebooku in Twitterju in ga komentirajte tu spodaj.

Naročite se na e-novice, tako da boste stalno na tekočem o vesoljskih dogajanjih:)

Vse najboljše za vse.

Seno

 

Prejšnje dele iz serije o karmičarjih in druge objave lahko prebereta na:

https://www.pismapalkijem.si