Dragi sanjalci,

tu so osnove budnega sanjanja. Ko se boste naučili budno sanjati, boste v sanjah lahko izvedeli, kdo je vaš inkarnant, kako mu je ime, koliko je star, kje živi in s katerega planeta je.

V budnih sanjah boste seveda lahko doživeli še veliko drugih zanimivih dogodivščin.

Ko zaspimo, z energijskim telesom zapustimo fizično telo in odletimo v sanjski svet. Ta svet je višje dimenzije od naše in v njemu se vse dogaja zelo drugače kot pri nas. Sanjski svet ni tako stabilen, saj se pogosto spreminja. V njem lahko delamo stvari, ki jih na našem svetu ne moremo. Lahko letimo, skačemo na bloke in z blokov na bloke, lahko letimo skozi steklo in hodimo skozi zidove, se spreminjamo, povečujemo, pomanjšujemo itd.

Naslovnica_1920x1080px_3-1024x576

Za prebujajoče je pomembno, da veste, da lahko sanje uporabite, da dobite informacije o vašem inkarnantu. S tem boste spoznali, da res živimo v karmičnem sistemu. Kaj natančno to pomeni, opisujem v knjigi Pisma Palkijem.

Tukaj je nekaj delov iz knjige iz poglavja Na krilih sanj, s katerimi se boste lahko naučili osnov budnega sanjanja.

“Sanje so resnične. In tudi sanjski svet je resnični svet. Zemljani in tudi druga bitja vanj odhajamo vsako noč, nekateri tam tudi živijo. Stalno, in to tudi na milijone let.”

“Don Juan je v knjigi Umetnost sanjanja rekel Carlosu Castanedi, da je potrebno sliko v sanjah stabilizirati. Ko najdeš roke in jih začneš gledati, se začnejo prsti zvijati, spreminjati in izginjati. Da bi stabiliziral sliko, si izbereš štiri objekte in s pogledom krožiš z rok na na primer ulično svetilko, z nje na klopco, na most, na hišo in nazaj na roke.”

“Če boste resni in redni, lahko že v enem tednu prvič najdete roke. V približno enem mesecu se boste že kar dobro zavedali in se znašli v sanjskem svetu. V tem času boste že lahko dobili prve informacije o vašem inkarnantu in tako osebno preverili in potrdili moje trditve.

Pred spanjem si postavite namero in jo večkrat ponovite. Na primer – v sanjah bom ljudi vprašal, pod kakšnim imenom me oni poznajo. Kako mi je tukaj ime? Potem jih bom o tej osebi spraševal v tretji osebi. Kako se piše? Koliko je star? Kakšen videz ima? Kaj dela? Kje živi? Ali je poročen? Ali ima otroke? Koliko bo trajala njegova sedanja inkarnacija – kdaj bo prišel domov iz inkarnacije?

Vsi inkarnanti pred odhodom dobijo osnovne informacije – na kateri planet gredo, katerega spola bodo in seveda tudi koliko časa bo trajalo to življenje. Jaz sem v sanjah izvedel, da naj bi Fedja Mironovič, moj inkarnant, živel 78 let. To sta kasneje potrdila moja Sanja in prijatelj Jac – Jasmin Murda s Palkija, ki je zdaj kot svetlobno bitje pri meni na obisku že 13 let. Vse, kar boste izvedeli o vašem inkarnantu, si zapišite v dnevnik.”

Za budne sanjalce sem na tej strani ustvaril posebno skupino, v kateri lahko objavljate in komentirate vaše izkušnje z iskanjem vaših inkarnantov.

https://www.facebook.com/groups/1242689629230739/

Več o budnem sanjanju in o mojih budno sanjskih dogodivščinah preberite v knjigi Pisma Palkijem.

Želim vam veliko zanimivih sanj.

Vse najboljše za vse.

Seno