Dragi bralci,

Pisma Palkijem je naslov serije knjig o čudežih, ki prihajajo na Zemljo.

Danes sem izdal prvo knjigo z naslovom Pisma Palkijem, Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu, Knjiga 1.

Zelo boste veseli, ko boste izvedeli, da ste v resnici čudovita Bitja Čistega Zavedanja, Ljubezni in Modrosti.

V knjigi boste lahko prebrali, kako sva se v sanjah spoznala z mojo punco Sanjo in postal super par, ki živi na dveh planetih.

Končno boste tudi spoznali, da je bil glavni in edini razlog, da 99% ljudi živi težka življenja v tem, da je Zemlja karmičarski planet zapor.

Letters-to-Palkies-Messages-to-my-friends-on-another-planet-Book-1_2560x1600px_ang-188x300

Naša galaksija, sončni sistem in planet so pod okupacijo Zlih bitij iz Kreatorsko Absorbcijskega Karmičarskega sistema. Oni nas zlorabljajo in dobesedno izkoriščajo za energijsko hrano. Hranijo se z našo energijo strahu, žalosti in trpljenja.

Pokazal vam bom pot ven iz tega sistema Zla.

Zelo boste presenečeni, ko boste spoznali, da imate v sebi inkarnanta, neko bitje z drugega planeta. Zelo pomembno je, da ga potegnemo ven iz vas, dokler ste še živi, saj boste potem svobodni in boste lahko živeli večno.

Lahko se boste naučili tudi osnov budnega sanjanja, s katerim boste lahko v sanjah dobili konkretne informacije o vašem inkarnantu.

V štirih Pismih Palkijem v prvi knjigi, ki sem jih napisal mojim prijateljem na planetu Palki, boste spoznali vaje za prebujanje, resnico o Obstoju in razliko med zaporednim in sočasnim modelom Življenja. V prvem umremo, v drugem živimo za večno.

Videli boste, kako smo z našo planetarno ekipo in našimi vesoljskimi prijatelji ukinili Karmični sistem na planetu Palki.

Karmičarji so tisočletja nasilno inkarnirali Palkije, in to večinoma na Zemljo. Danes so svobodni in se ne inkarnirajo več.

Vsi Palkiji so dobili nova, mlada, zdrava in lepa telesa in še veliko več čudežnih daril.

Tudi vi jih boste:)

S serijo knjig Pisma Palkijem začenjamo gibanje za osvoboditev Zemlje od Karmičarske okupacije.

V knjigi vas vabim v Partnerstvo za prebujeno Zemljo, da skupaj ustvarimo nov model za naravno in lepo življenje za vse.

Knjigo lahko kupite tu:

 

Če vam bo všeč, jo priporočite tudi vašim prijateljem.

Vse najboljše za vse.

Seno